Een multivitamine of multi is een voedingssupplement waarin alle essentiële voedingsstoffen zoals vitaminen, mineralen en spoorelementen zijn verwerkt.

 Maar er zijn ook multi’s waaraan enzymen, aminozuren, kruiden of andere voedingsstoffen zijn toegevoegd.

 De multivitaminen-mineralensupplementen bevatten normale of verhoogde dosis vitaminen, mineralen, spoorelementen, kruiden en aminozuren die behoren tot de basissuppletie.

 Hiermee worden voedingssupplementen bedoeld die je dagelijks inneemt als aanvulling op een gezonde en gevarieerde voeding.

Waar zijn multivitaminen goed voor?

Om je Vitaal en gezond te voelen worden multivitaminen dagelijks geadviseerd om in te nemen. Wie een gezond en gevarieerd eetpatroon volgt komt al heel snel aan de dagelijkse behoefte vitaminen en mineralen die het lichaam nodig heeft.

Helaas bevat onze voedingsbodem niet alle mineralen die het lichaam nodig en kan een supplement het te kort aanvullen.

In sommige gevallen is een multi vitaminen extra nodig.

Wanneer je regelmatig of veel sport, vegetariër, veganist of ziek bent is het gebruik van extra vitaminen aan te bevelen. Het lichaam krijgt via de voeding te weinig binnen of het lichaam heeft door fysieke inspanning meer nodig. Wanneer je met een auto hard rijdt verbruikt deze meer brandstof dan wanneer je rustig rijdt. Zo zit het ook met ons lichaam.

Multivitamine van LivingGreens

 LivingGreens heeft in zijn assortiment twee verschillende Multivitaminen.

Een multivitaminen die op basis is van de 100% adh die door onze overheid is vastgesteld.

De Tweede multivitaminen is de uitgebreidere versie met antioxidanten en kruiden extracten.
LivingGreens onderzoekt de markt en kijkt waar de vraag is om verdere ontwikkeling in te doen.

Een gezond leven, naast een gezonde voeding is de basis om je goed en fit te voelen. Maar soms heeft het lichaam een extra zetje nodig. In dat geval is de keuze om een extra multi vitaminen per dag in te nemen.

onderzoeken en ontwikkelen we producten die naast gezonde voeding, voldoende ontspanning en beweging, bijdragen aan een gezond leven. En dat geldt natuurlijk ook voor onze multi’s.