In het assortiment van LivingGreens vind je verschillende visolie-producten. Oliën en vetten bestaan uit een mix van verzadigde en onverzadigde vetzuren. Wanneer je de visolie er uit ligt bestaat deze uit de essentiële vetzuren EPA en DHA.

Omega 3 vetzuren zijn meervoudige onverzadigde vetzuren waarvan de bekendste zijn: ALA(alfa-linoleenzuur), EPA (eicosapentaeenzuur en DHA (docosahexaeenzuur).

Omega-3 vetzuren

Onze voeding bevat niet altijd voldoende specifieke vetzuren (omega-3 en omega-6 vetzuren). Aan sommige voedingsmiddelen wordt EPA en DHA toegevoegd, en dat zie je in het schap van de margarines. Het slikken van voedingssupplementen met deze omega-3 vetzuren, zoals visolie, is een eenvoudige manier om je dagelijkse voeding aan te vullen. Het lichaam maakt ook EPA en DHA aan uit ALA. Dit levert helaas maar een kleine hoeveelheid EPA en DHA op. Vetzuren zijn goed te combineren met LivingGreens multi’s.

Visolie bij LivingGreens

Denk jij dat je voldoende Omega 3 vetzuren binnenkrijgt? Zo heeft LivingGreens verschillende omega-3 vetzuren in het assortiment, waaronder  de visolie,. Zo kun je kiezen voor Omega 3 complex, of Omega 3 forte als je zoekt naar een hogere concentratie van deze vetzuren.