Omschrijving:

Grapefruit extract( GSE), beter bekend als citruszaad extract is een voedingssupplement dat boordevol zit met grapefruit bioflavonoïden.
GSE is een bereiding door het grapefruitzaad en de saploze pulp te mengen met glycerine en daarna te malen. LivingGreens Grapefruit extract bestaat uit glycerine(84%) en water. Het bevat 800mg bioflavonoïden/100mg.

Samenstelling per druppel: 

Grapefruit extract 40 mg, Vitamine C  12,6 mg (15% ADH*) en Pectine 11,5 mg 

 

Welke voordelen en belangrijke eigenschappen kun je Grapefruit extract geven?

Van vitamines en mineralen is bekend dat zij zeer betrokken zijn bij de stofwisselingsprocessen van ons lichaam. Uit diverse studies blijkt dat naast vitamines en mineralen ook de bioflavonoïden beschermende stoffen bezitten die niet mogen ontbreken in ons lichaam. Vaak eten wij niet verstandig, krijgen te weinig groenten en fruit binnen waardoor er een tekort kan ontstaan van belangrijke stoffen die het lichaam ondersteunen in de vorm van een voedingssupplement.

Wat is de werkzaamheid van Grapefruit extract?

Op wikipedia kun je informatie vinden over de werkzaamheid en mogelijke antivirale eigenschappen. Helaas mogen wij u vanwege de wetgeving op deze site geen informatie verstrekken, maar u kunt ons altijd een mail sturen zodat wij u beter kunnen adviseren.

Grapefruit met 2 flesjes
Grapefruit met 2 flesjes grapefruit extract


Informatie over Grapefruit extract 800mg(GSE) van LivingGreens

Grapefruit Extract(GSE) LivingGreens 800mg

Biologisch,niet geregistreerd bij Skal Ja

Veganistisch Ja

Glutenvrij Ja

Lactose vrij Ja

Vegetarisch Ja